Přihlásit se


FINANČNÍ UKAZATELE A PROVOZNÍ METRIKY V GASTRONOMII

FINANČNÍ UKAZATELE A PROVOZNÍ METRIKY V GASTRONOMII

V každém provozu musíme dobře hospodařit a abychom dobře hospodařili, potřebujeme SPRÁVNÉ ÚDAJE. Výstupem jsou údaje, které je nutné sledovat, jak se vyvíjejí během roku, měsíce, některé i v různých časech během dne, resp. otevírací doby. Měli bychom být schopni i porovnat výši skutečných nákladů v procentech se svými rozpočtovými nebo potenciálními náklady. Údaje nám pomáhají dobře vyhodnotit, zda nemáme v našem podniku problémy s velikostí porcí, plýtváním, krádežemi nebo jinými problémy, s kterými se můžeme setkat při kontrole nákladů na jídlo i nápoje.

Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.

Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500