- 7 dílů
- 7,18 minuty
MOBILIÁŘ A ERGONOMIE V GASTRONOMII
V každém gastronomickém provozu se neobejdeme bez mobiliáře. Co vše se skrývá pod tímto pojmem?
- Je to jednoduché, naši hosté musí mít na čem sedět, jíst a pít. Takže musíme pro hosty zajistit vkusné a pohodlné židle, křesla, ale i stoly a pulty.
- My k tomu potřebujeme mít regály, skříňky i odkládací a pracovní plochy.
- V následujících lekcích se seznámíme jednak s druhy, materiály, ale i ergonomií mobiliáře v gastronomii.
OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ
staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality
V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.
Novinka
V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.