Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.
- Pro zobrazení lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte, nebo si můžete přehrát TRAILER K LEKCI.
MODEL BUFETOVÉ SNÍDANĚ
V této lekci si ukážeme, jak může vypadat klasická bufetová snídaně v hotelu. Seznámíme se se systémem rozložením všech položek na snídaňovém buffetu, a to včetně nápojové stanice. Důležitá je i samotná ergonomie, to znamená, jak je buffetový nábytek uspořádán, aby se hosté mohli pohodlně pohybovat a mohli si nabírat svoji snídani. Také personál musí mít možnost jednoduše doplňovat chybějící položky. Neexistuje jedno správné pravidlo na tvar a řešení bufetu, ale existují doporučení, která jsou tvořena na základě zkušeností a konceptu provozu.
OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ
staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality
V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.
Novinka
V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.