Přihlásit se


UDRŽITELNOST V GASTRONOMII

UDRŽITELNOST V GASTRONOMII

Jedna z více definicí udržitelnosti v gastronomii je: UDRŽITELNÁ GASTRONOMIE znamená celkový proces, který se odehrává v kuchyni i na baru a zohledňuje, odkud nakupujeme suroviny, jak dlouhou cestu urazí, než je servírujeme našim hostům, jak a kde se rostlinné potraviny pěstují a zpracovávají, kde se zvířata chovají a poráží, jak se dostávají do obchodů a tržnic, jak skončí na talířích našich hostů. A víte, že 1/4 skleníkových plynů pochází ze zemědělství? Je třeba nakládat s organickým materiálem, který vznikne v kuchyni nebo i na baru tak, aby se v co největší možné míře vrátil zpět do půdy. V této lekci si vysvětlíme, co znamená UDRŽITELNOST, primárně se ale zaměříme na udržitelnost v gastronomii.

Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.

Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500