Přihlásit se


Ambasadoři

Ambasadoři s námi vše vytváří,
jsou garantem profesionality a kvality.

Do projektu proHost se připojují Ambasadoři reprezentující špičku ve svém oboru.

Online videokurzy pro Gastronomii a Hotelnictví - Klára Kollárová
  • Klára Kollárová

  • Národní sommelier v Národním vinařském centru ve Valticích
  • Ambasador Kurzů o víně

Klára Kollárová (45) je přední česká sommelierka, která proměnila zájem o víno a vinařství ve svou životní práci. Vystudovala Fakultu humanitních studií a kulturologii na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Ještě při studiu vysoké školy se ale začala postupně vzdělávat v oboru vína a vinařství, v čemž ale pokračuje v podstatě neustále. Je např. držitelkou titulu Fine and Rare Wine Specialist a úspěšně zakončila studium na WSET Diploma in Wine and Spirits. V současnosti zastává pozici Národního sommeliera v Národním vinařském centru ve Valticích. Do roku 2022 byla hlavní sommelierkou a spolumajitelkou vinných barů Vinograf. Dlouhodobě působila v michelinské restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise. Od roku 2021 vytváří výběr a doporučení především moravských vín pro privátní značku „Sommelier Collection“ obchodního řetězce Albert.

Online videokurzy pro Gastronomii a Hotelnictví - Tomáš Kapek
  • Tomáš Kapek

  • Ředitel cateringu multifunkčního centra Cubex Praha
  • Ambasador Kurzů o Banketingu

Tomáš Kapek jako vnuk hospodského narazil svůj první sud piva v sedmi letech. Studium na hotelové škole bylo tedy jasnou volbou. Praxi získal převážně v 5* hotelech v České republice i v zahraničí. První praxi získal ještě jako student v hotelu Inter-Continental na snídaních, poté v oddělení „room service“ v hotelu Marriott. Opravdu skutečnou pětihvězdičkovou praxi a zkušenost prožil jako chef de rang a private dining supervision v Irském The Kildare Hotel and Country Club. Po návratu domů, do České republiky, zastával manažerské pozice nejprve v hotelu Hilton Praha. Od roku 2004 vedl „food & beverage“ oddělení v Novotel Prague a poté v hotelu Le Palais. Později přešel na obchodní oddělení se zaměřením na banketing a organizaci svateb. Po osmi letech v Le Palais pracoval pět let v hotelu Mandarin Oriental Prague, kde zastřešoval také „corporate sales“. Od ledna 2018 zastává pozici ředitele cateringu v multifunkčním centru Cubex v Praze.

Online videokurzy pro Gastronomii a Hotelnictví - RNDr. Jan Srb
  • RNDr. Jan Srb

  • Majitel Pivovaru Falkenštejn v Krásné Lípě
  • Ambasador kurzů o pivu a malých řemeslných pivovarech

Honza je rodák z Ústí nad Labem, ale většinu života prožil v Praze. Posledních 10 let žije v Praze a pracuje v Krásné Lípě na severu Čech. Po studiu na Pedagogické fakultě UJEP a Přírodovědecké fakultě UK (obor sociální geografie a regionální rozvoj) se věnoval téměř 15 let poradenské činnosti v oblasti regionálního a ekonomického rozvoje, cestovního ruchu a regionální politiky EU. Od r. 2005 realizoval řadu projektů pro region Českého Švýcarska, kde v r. 2010 ve městě Krásná Lípa založil Pivovar Falkenštejn. Od r. 2015 se věnuje na plný úvazek řízení pivovaru. V roce 2019 absolvoval rekvalifikační kurs v oboru sladovnictví a pivovarnictví na VÚPS, aby si doplnil pivovarské vzdělání. Relax hledá v cyklistice a běhání.

Online videokurzy pro Gastronomii a Hotelnictví - Přemysl Neuman
  • Přemysl Neuman

  • HoReCa Director Leros Group Cz, Sk
  • Ambasador kurzů o čajích a kávě

Po absolvování legendární Hotelové školy Světlá ve Velkém Meziříčí začal působit v Hotelu InterContinental Praha ve fine dining Zlatá Praha Restaurant, kde se vypracoval na pozici Restaurant Managera. Poté se podílel na expansi nových projektů Pravda Group v Praze a byl u otevření 5 provozů. Následovala úžasná zkušenost v pozici Food & Beverage Managera secesního Hotelu Paříž. V roce 2010 změnil provozní hotelové pozice za pozici obchodní a nastoupil jako Key Account Manager Julius Meinl Coffee Intl. pro Čechy a Slovensko. Během 7 let byl u mnoha globálních projektů této, jedné z nejstarších pražíren světa a pracovně navštívil m.j. Shanghai, Peking, Singapur i další místa v USA. Posledních 5 let působí na pozici HoReCa Director společnosti Leros, která v rámci Kofola Group supervizuje celou voňavou kategorii zahrnující kávu, čaj, bylinky a prodej profesionálních technologií pro přípravu kávy a dalších teplých nápojů.

Online videokurzy pro Gastronomii a Hotelnictví - Barbora Kuziová
  • Barbora Kuziová

  • Manažerka restaurace V Zátiší
  • Ambasador kurzů o Servisu

Barbora Kuziová začala pracovat v restauraci V Zátiší roku 2018 na pozici servírky, bylo to během studií na Vysoké škole Hotelové. Lásku ke gastronomii získávala od dětství. S rodinou hodně cestovali a v restauracích po celém světě ochutnávali nejrůznější kuchyně. Nejvíc se zamilovala do italské kultury a gastronomie. Dobré Barolo, chuť dobré pizzy nebo těstovin jsou jejími favority v gastronomickém žebříčku. Restaurace V Zátiší Báru naučilo především to, že vše, co v životě děláme, bychom měli dělat naplno a nejlíp, jak umíme. V opačném případě to raději nedělejme vůbec. V restauraci se cítí jako doma a hosté se stávají jejími přáteli. „Největším úkolem je naším hostům vytvořit nezapomenutelný zážitek, který ve vzpomínce vytváří úsměv na tváři“ říká Bára. Restaurací V Zátiší prošlo mnoho skvělých lidí, hostů, kteří Báru dokázali inspirovat. Z kolegů v restauraci se stala její druhá rodina. „Proto je důležité mít kolem sebe lidi, které práce baví, kterým věřím a oni věří mně“ dodává ještě Bára.

Online videokurzy pro Gastronomii a Hotelnictví - Pavla Hodinková
  • Pavla Hodinková

  • Zakladatelka a majitelka personální Agentury Dream Job
  • Ambasador kurzů o kariéře a personalistice

Ing. Pavla Hodinková je renomovaná headhunterka, specialistka v oblasti personalistiky a zakladatelka úspěšné personální Agentury Dream Job, která se zaměřuje na top a střední management v oblastech hospitalityjobs a gastrojobs. S dlouholetými zkušenostmi, od roku 2011, si vybudovala jedinečné portfolio klientů a silnou databázi kandidátů. S pečlivým přístupem pomáhá kandidátům nalézt svůj Dream Job a klientům sestavit ten správný Dream Tým. Během své kariéry Pavla aktivně přispívala do odborného společenství jako členka Hospodářské komory, Skal clubu a AHR. Její angažovanost se neomezuje pouze na práci Agentuře Dream Job; Pavla se dělila o své know how například v rámci přednášek na VŠE, VŠO a na různých konferencích či v panelových diskuzích. Se sestavením týmu, nebo jinými personálními záležitostmi pomáhala v renomovaných společnostech jako – Orea, Andaz, PPF, Hilton, Zuri Zanzibar a další…