- 2 díly
NÁLEVY (NEČAJE/INFUZE)
V těchto lekcích se jedná o nápoje připravované z jiných rostlin, než je čaj. Historicky se používaly názvy např. ODVAR nebo NÁLEV. V současnosti se používá také název "NEČAJ" nebo "INFUZE".
Jedná se o nálevy ze sušených, mletých či jinak upravených bylin, částí keřů, stromů, samotného ovoce, listů, kůry, kořenů, stonků, květů či plodů. Tyto nápoje se používají k běžnému pití, ale i k léčitelství.
OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ
staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality
V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.
V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.