Přihlásit se


ALERGENY V GASTRONOMII

ALERGENY V GASTRONOMII

V této lekci se seznámíme s pojmy jako jsou POTRAVINOVÉ ALERGIE a INTOLERANCE. Vysvětlíme si dále, s jakými ALERGENY musíme počítat při servírování jídel i nápojů našim hostům. ALERGIE a INTOLERANCE jsou běžným jevem dnešní doby a našim hostům chceme poskytnout skvělý servis a ničím nerušený zážitek. Naučme se základní informace o alergenech a surovinách, aby pobyt našich hostů nebyl ničím narušen.

Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.

OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ

staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.

Připravujeme

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.