Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.
- Pro zobrazení lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte, nebo si můžete přehrát TRAILER K LEKCI.
ALERGENY V GASTRONOMII
V této lekci se seznámíme s pojmy jako jsou POTRAVINOVÉ ALERGIE a INTOLERANCE. Vysvětlíme si dále, s jakými ALERGENY musíme počítat při servírování jídel i nápojů našim hostům.
ALERGIE a INTOLERANCE jsou běžným jevem dnešní doby a našim hostům chceme poskytnout skvělý servis a ničím nerušený zážitek. Naučme se základní informace o alergenech a surovinách, aby pobyt našich hostů nebyl ničím narušen.
OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ
staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality
V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.
Připravujeme
V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.