Přihlásit se


SERVÍROVÁNÍ VÍNA - TEORETICKÁ ČÁST

SERVÍROVÁNÍ VÍNA - TEORETICKÁ ČÁST

V této lekci si vysvětlíme, jak víno správně hostovi prezentovat a jak víno servírovat. Začínáme ale nejdřív zajímavými informacemi o skladování vína, jaké teploty jsou vhodné pro šumivé, bílé, růžové i červené víno. Dalšími tématy jsou uzávěry a také údaje na etiketách, jak přistupovat k medailím, které bývají na lahvích a mnoho dalšího.

Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.

OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ

staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.

Připravujeme

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.