Přihlásit se


VODA V GASTRONOMII

VODA V GASTRONOMII

Voda je obvykle nejčastěji konzumovaný nealkoholický nápoj v gastronomii a bývá to i první položka, kterou si hosté objednají po příchodu do podniku. Voda doprovází vhodně víno, destiláty či likéry. Voda zásadně ovlivňuje i přípravu kávy a čaje. V mixologii perlivá voda vytvoří strukturu mnoha drinků, neperlivá doplní jiný nápoj bez ztráty čistoty chuti. Naším úkolem je dbát i na teplotu servírované vody, perlivá by měla být chladnější než neperlivá. Dobře vyškolený personál v typu, chuti a párování promění vodu ve skvěle fungující servisní nástroj a prodejní artikl. Výsledkem je vyšší komfort hosta, výborná zákaznická zkušenost a tím větší prodejnost vody.

Pro zobrazení celé lekce se prosím zaregistrujte nebo přihlašte.

OBJEVUJTE SVĚT MODERNÍ GASTRONOMIE A HOTELNICTVÍ

staneme se Vaším průvodcem k posílení vaší profesionality

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro gastronomii. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.

Novinka

V této části jsme pro vás připravili videokurzy pro hotelnictví. Na dalších lekcích právě pracujeme nebo připravujeme produkci.